De werkwijze van Hobus

Stap 1: Elkaar leren kennen


Eerst en vooral wil Hobus je leren kennen.


Nadat je Hobus en zijn stijl alvast hebt leren kennen via deze site contacteer je Hobus via de contactpagina.


Na contact via mail is het tijd voor een videocall of een bezoek aan de werkplaats. Je mag je verwachten aan een spervuur van vragen gaande van 'Wat is je lievelingskleur' tot 'Hoeveel dagen wil je autonoom kunnen kamperen?'. We zullen alle aspecten van je toekomstige camper bespreken: van stijl tot elektrische installatie en van gordijntjes tot verwarming.

Stap 3: De bouw van je camper


Eens je bus in de werkplaats staat vliegt Hobus er in.


Je rijdt je toekomstige camper de werkplaats binnen, neemt afscheid van je lege canvas en legt het lot van je droomcamper in de handen van Hobus.


Tijdens het verloop van de ombouw word je op de hoogte gehouden en krijg je elke week foto's van de vooruitgang.

Stap 2: Je project boeken


Eens zowel jij als Hobus zeker zijn van de samenwerking gaat de bal aan het rollen.


Hobus maakt een offerte voor je. Eens deze getekend en goedgekeurd is, we samen de algemene voorwaarden hebben doorgenomen en het voorschot betaald is, wordt de benodigde tijd voor je project in de agenda gereserveerd.

Stap 4: Je Hobuscamper afhalen


Het is zover, je mag je op maat gebouwde camper komen afhalen, hoera!


Samen zullen we alle toestellen en details van je nieuwe huis op wielen overlopen en natuurlijk toasten op het begin van je vanlife-avontuur.


Eens je zeker bent dat je helemaal mee bent met elk detail van je nieuwe busje zwaait Hobus je met plezier af en mag je voor de eerste keer de zonsondergang tegemoet rijden!

Foto: The Cabin Couple